13 Ocak 2010 Çarşamba

Ela Nur


Sen doğduğunda Ela Nur… baban acemiydi… memleketin en acemi babası O’ydu, bundan eminiz. Ama annen daha profesyoneldi, bundan da eminiz :)… Hastaneye çiçek getirmiştik, yine bu tip durumları bilemeyişimizden olsa gerek, oturuşumuz ve kalkışlarımız da hep eğreti bir hali vardı. Yanlış hatırlamıyorsam bir hastaneye doğrudan yaptığım ilk bebek ziyaretimdi, zaten bizim gurubunda ilk bebeği sendin. Bu durumda bu guruba dahil olacak tüm çocukların ablası olacaksın. Bu değerli olsa gerek ...


Bi ara hastane de Ferdi ve Onur amcanla babana bakıp evlilik ve çocuk sahibi olma isteğimizi sorguladık :) Muhtemelen o sırada en profesyonelimiz ise sendin. Hani çocuksun ya daha… ha işte öyle yani, bir şey yapmana gerek yok ve çocuksun işte… daha ne olsun.


Ben şimdi uzaktayım, seni görmeyeli bayağı oldu. En son, Onur Amcan seni kucağında ordan oraya sürüklüyordu… zaten biz ne zaman bir araya gelsek senle oynayacağız artık.


Ben uzaktayım dedim ya… Çiftehan’dayım. Buraya tatile geleceksiniz. Baban ile Onur Amca’nın dalga geçtiği kümesimden en güzel yumurtaları toplayıp, sabah kahvaltısında sana yedireceğime söz veriyorum:). ‘’Böyle söz olur mu yaa!! ‘’ deme çam sakızı çoban armağanı demişler:) Zaten fiziksel sevgi gösterme konusunda yetersizliğim vardır benim… seni doyasıya kucağıma almayışımda biraz incitmeme isteği olduğu kadar, bu sevgiyi gösterememe şeyside vardır. Benim sevgi anlayışımda sözler, hediyeler, ve değer vermişlik vardır ancak.. ha bi de önemsemeler.


Bu yazı aslında, senin doğumunun gerçekleştiği hastanenin web sitesindeki, hoşgeldin sayfası için yazışmıştı; ancak biraz uzun bir hoşgeldin yazısı olduğu için sanırım, yetkililer yayınlamadılar:))... bende buray yazıyorum işte...

Her neyse, bak ne geldi aklıma…

Yılmaz Erdoğan, bir şiirinde ‘’işin zor kızım; hem büyüyecek, hem… bizi büyüteceksin’’ diyordu.

Seninde işin zor Ela Nur… hem büyüyecek… hem Anneni, ama daha çok Babanı büyüteceksin :))…


Sana güzellikler diliyorum hayatta... ve seni, çok güzel bir gelecek bekliyor, biliyorum.

Tekrar aramıza hoş geldin Ela Nur…



Sevgiler.

Seni seven İsmail Amcan/istak

11.01.2010

7 yorum:

hiç kimse hakkında her bi şey dedi ki...

pek tatlıymış bu! gülümsüyor resmen :) Allah uzun ve sağlıklı bi ömür nasip etsin ela nur'a ;)

guguk kuşu dedi ki...

Tanrımmmmm, ne tatlı bebek bu, ne şeker şeyyyy. Allahım kaderini güzel etsin.

pinomino dedi ki...

çok tatlı maşallah:) tüm yaşamı boyunca böyle gülsün hep:D

komançi dedi ki...

elanur çok tatlı komançi hüzünlü komançi şefkat dolu, komançi hüzünlü.

ıvır zıvır dedi ki...

ela nur, hep böyle gülümseyecek inşallah ;)

Unknown dedi ki...

issmayill çok teşekkür ederim kızım adına ela nur özledi isoo amcasını ona göre bekliyoruzz

Başak dedi ki...

bizim de bi elanur'umuz var. çoğu kimse elanur diye hitap ediyor, kardeşim ela diyor. ben elanor diyorum :) güzel bi bebek çok. selam istak.